Как работи?


Как работи

Бързо и лесно до споразумение

В Е-развод Вие и Вашият партньор или съпруг с помощта на адвокат ще стигнете лесно и бързо до вашето споразумение за развод или родителски права, като заедно с това ще решите всички допълнителни въпроси.

Брачният исков процес e проточен във времето, скъп, с неясен изход и с участието на детето ви в социални проверки. В Е-развод вие поемате доброволно осъзнати ангажименти и оставате в нормални и приемливи отношения. Така поставяте и децата си на първо място, като им давате възможност да получат грижа и подкрепа от двамата си родители.

Всяка раздяла и всеки развод са различни. Следвайте Вашия собствен начин и темпо - заедно, сами, или с помощта на медиатор. На кухненската маса, сред природата, или с най-добрия си приятел - всичко е възможно, при това без напрежение и най-важното, с грижа за Вашето дете.

Couple 3
Couple 5

Утвърден специалист

Вашият адвокат е медиатор и утвърден специалист в сферата на семейното право – адв. Надя Русинова. Тя следи напредъка Ви, дава препоръки и отговаря на всички въпроси.

Онлайн, в удобно за Вас време и темпо Ясна, неутрална и надеждна предварителна информация Информиран избор от зададени опции Индивидуална и професионална подкрепа Фиксирани и атрактивни цени